Kokybės kontrolė ir kavos mišiniai

Kiekvienas mūsų kavos produktas yra kelių kavos pupelių rūšių derinys, maišomas ir skrudinamas pagal specialų receptą. Kadangi iš skirtingų šalių atvežamos kavos pupelės pasižymi kitokiu skoniu, jas maišant galima kurti įvairius derinius. Nors kiekvieno derliaus pupelių skonis šiek tiek skiriasi ir skirtingų rūšių prieinamumas kinta, stengiamės, kad „Arabica“, „Classic“ ir „Presidentti“ kavos skonis išliktų toks pat. Kavos pupelių kokybė ir skonis viso gamybos proceso metu tikrinama iki aštuonių kartų. Apie kavos kokybės kontrolę daugiau skaitykite čia.

 

Viena darbo diena, 200 puodelių kavos

„Paulig“ vyriausioji kavos ragautoja kasdien paragauja daugiau kaip 200 puodelių kavos. Vykdant kokybės kontrolę tikrinamas ne tik skonis, bet ir pupelių skrudinimo lygis, malimo rupumas, kavos intensyvumas, drėgmė ir pakuotėje likusio deguonies kiekis.

Kavos mišiniai

Kavos mišinys – tai įvairių kavų derinys, kurio skonio ypatybės išgaunamos maišant iš skirtingų šalių atvežtą kavą. Kad mišinys būtų išskirtinis ir turėtų tik jam būdingą ir atpažįstamą skonį, sumaišoma net iki 15 skirtingų kavos rūšių.

"Kavos pupelės skonis gamybos proceso metu patikrinamas iki aštuonių kartų."

"Kavos pupelės skonis gamybos proceso metu patikrinamas iki aštuonių kartų."

Gera pakuotė apsaugo kavos aromatą

Pakuotė turi atitikti tam tikrus tvirtumo ir sandarumo kokybės standartus, kad kava nekontaktuotų su oru. Be to, pakuotei turi būti sunaudojama kuo mažiau žaliavų, kad būtų saugoma aplinka.

Kitas laimingų pupelių kelionės etapas

8. Skrudinimas

Read more
Back to top